Ramona Gabriel, campiona de Catalunya d’ultramarató

La Copa Catalana d’ultramarató amb bicicleta de muntanya es va disputar a La Granadella

La ciclista de Ponts, Ramona Gabriel, va aconseguir el campionat de Catalunya d’ultramarató amb bicicleta de muntanya  a la prova que es va disputar el passat cap de setmana La Granadella (les Garrigues)

La ciclista pontsicana lluïa per primera vegada el maillot que l’acredita com campiona d’Europa d’aquesta disciplina ( aconseguit al 2019 i que degut a la pandèmia encara no havia pogut estrenar) i va fer bons els pronòstics pujant a la part més alta del podi amb un temps de 6:34:47 a només set segons de la segona classificada, Marta Torà Mila.

Informa: Redacció