Ramon Besora dona una sèrie de fotografies sobre el procés lector a la Biblioteca Margarida de Montferrat

Es tracta d’una col·lecció fotogràfica de Pere Formiguera

La Biblioteca Margarida de Montferrat llueix un nou espai expositiu des d’aquesta setmana gràcies a la donació que Ramon Besora, padrí de l’edició d’enguany de l’Encontats, ha fet a l’equipament municipal.
Una sèrie de vuit fotografies que representen el procés lector que en el seu moment va fer el fotògraf Pere Formiguera a petició del mateix Besora. L’editor i escriptor de Peramola ha donat aquesta col·lecció a la biblioteca municipal de la capital de la Noguera en agraïment al seu apadrinament en la 8a edició del mercat del conte i el llibre il·lustrat però també en reconeixement de la tasca feta per l’equipament.
Durant els mesos d’abril i maig, Besora ha realitzat diferents tallers de poesia basats en els seus llibres, als centres educatius de Balaguer. Una proposta del Pla de Dinàmica Educativa amb l’objectiu que els infants de la ciutat coneguin els escriptors que apadrinen l’Encontats.
Per la Paeria de Balaguer, tant la implicació del padrí d’enguany com la donació d’aquestes fotografies són un orgull per la ciutat i una responsabilitat envers el foment de la lectura entre els més petits.
Les activitats relacionades amb l’Encontats se succeiran fins al pròxim diumenge. Serà llavors quan Besora rebrà la vara de padrí del mercat i quan es farà el gruix de la programació amb múltiples espectacles, tallers, conta contes i el mercat d’editorials, llibreries i artesania a la Plaça Mercadal.

Informa: Miquel Àngel Daviu Llovera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.