width=Diu que a Andalusia ja tenen aclarit quin govern formaran i quins pactes tenen previstos uns i altres. Poques sorpreses, per això.

Se sap que la dreta acaba sempre pactant allò que faci falta per arribar al poder.

Algun analista polític ho va dir ja fa un munt d’anys que l’esquerra sempre acaba discutint per les seves diferències i no es posen mai d’acord, però que la dreta és capaç d’oblidar les seves diferències i les seves promeses i que sempre es posen d’acord per tal d’arribar al poder. Es molt possible.

Ara vindrà allò del “pacte de perdedors”, el “gobierno Frankenstein”  i la història aquella de “la llista més votada”. Encara hem de sentir al Rivera fent un abrandat discurs al respecte. Potser aquesta vegada no el farà, ara que ho dius.

La Susana Díaz ja ha aclarit que ella està molt en contra de Catalunya i que també està disposada a aplicar un 155 peti qui peti. Que durant la campanya no ho havia dit moltes vegades però que sí, que està clarament en contra de Catalunya. Suposo que ho fa per no perdre més vots o potser l’Iceta li ha dit que és una bona estratègia.

Això del 155 s’està convertint en una mena de mantra que els espanyols van repetint com si fos la solució a tots els seus problemes. Es igual si parlen de l’AVE, de la immigració, de la precarietat laboral o de l’Estat de les clavegueres. La solució serà sempre la possibilitat d’aplicar un 155  a perpetuïtat.

Els nostres deuen estar preparant alguna jugada mestra de la qual no en tenim notícia. També és possible.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.