width=Pensàvem que el Rajoy era insuperable i ara hem vist (anem veient) que no, que ni de bon tros.

L’espavilat aquest que el substitueix, em sembla molt que el superarà. Es qüestió de temps.

Té l’excusa de que no té estudis,  és cert, però hi ha alguna cosa més.  Crec que té a veure amb el nivell polític i humà de la cúpula del PP.

El seu càrrec de cap de l’oposició diràs que li dóna permís per dir qualsevol bestiesa.

Com que, a més a més, té la competència ferotge del Dr. Rivera per veure qui és més fatxa, es veu en la necessitat de dir-les més grosses cada dia i està entrant en una mena d’espiral del despropòsit que passarà a les antologies de les barbaritats dites al Parlamento.

Val a dir que aquests dos humoristes no es troben sols en la competició. Molts polítics i periodistes estan  entrant  en una dinàmica perversa que dóna per descomptat que la gent, el poble pla, no pensa, no és capaç de pensar.

Es tracta  d’anar repetint el concepte que volen acabar imposant i al final, amb l’ajut dels seus mitjans ho aconsegueixen i a hores d’ara qualsevol espanyol “sap” que a Catalunya es va donar un cop d’estat, el Junqueras és un colpista nivell Tejero, el Major Trapero és el capo d’una organització criminal, l’escola catalana és la causa principal de l’atur juvenil a Espanya  i el P.P. ha deixat al País Valencià un llegat impecable.

Demà ho tornaran a dir.

Per això un incompetent del nivell del Casado té opcions de ser president del govern espanyol.

S’estan cobrint de glòria.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.