Les defenses i els nervis

Rafel Molina

Vaig llegir l’altre dia que en una situació com la que estem passant tots plegats si ens entristim i baixem la guàrdia, el nostre cos es debilita i ens tornem cada cop més fràgils, més dèbils.

Diu que cal mantenir un bon ànim, alegre i festiu  per tal que les nostres defenses estiguin realment fortes i siguin capaces de plantar cara a qualsevol repte que es presenti, sigui virus, sigui bacteri, sigui desequilibri emocional. No ens ho estan posant fàcil, però caldrà que ens fixem en l’actuació de la majoria de persones del nostre entorn.

Havia començat un article sobre el Gobierno, però del Gobierno no diré res perquè són una penya d’incompetents.

Només cal mirar una roda de premsa i observar atentament el personal que tenen congregat. Fan por, realment. Amb aquelles crides a la unitat, la pàtria, la guerra i l’enemic. Un discurs més antic que la caspa.

L’altre dia un paio que em sembla que és general deia que ens estan vigilant a tots però que tranquils, que formem un mateix equip.

Encara no han vist que no volem ser del seu equip?

El gobierno “més progressista” de la història sí que deu ser del seu equip perquè han donat a l’exèrcit un munt de diners. No explico en  què han dit que gastarien els diners perquè fa vergonya i tot.

Per això dic que no parlarem del Gobierno perquè cal mantenir un esperit alegre i combatiu i amb aquesta gent, les defenses no ho sé, però els nervis…

Fem alguna cosa per Sant Jordi, els llibres, les roses i la literatura i sortirem guanyant.

Salut i república.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.