Fa tres anys que, amb algunes variants, ens trobem un grup de gent per fer saber i fer pública la nostra disconformitat amb una situació, una realitat que ens sembla intolerable.
Ells no es cansen de dir que España és una democràcia plena, amb el govern més progressista de la història. Els hauria de caure la cara de vergonya.
El detonant de les nostres trobades va estar l’empresonament dels nostres líders polítics i socials. Ens va semblar que allò no podria durar massa. Tanmateix i per a sorpresa nostra, sí que ha durat molt més i el govern que es va presentar com un revulsiu, una nova concepció de la política i de la forma de governar, ha demostrat ser més del mateix.
Pedro Sànchez és un galindaines de primer nivell. A banda deixar com estava la llei mordassa, la reforma laboral i l’amnistia fiscal, ha confirmat la inviolabilitat de la casa reial i s’ha autonomenat llepon primer del regne. Infàmia de personatge.
Pel que fa a Catalunya també sestà cobrint de glòria.
Ha seguit el mateix model de repressió que ha practicat el govern central de sempre.
Han seguit, i estan seguint, el model que van aplicar a Euskadi de violència, intimidació i por.
Cap sorpresa perquè els jutges encarregats d’aplicar la seva llei, són els mateixos de sempre. Per això cada dia tenim més gent imputada, més gent multada i més gent a la presó.
Nosaltres encara no.
Fins que algú no tingui una idea millor, però, seguirem venint a la Plaça, perquè hem de seguir protestant i no els tenim gens de por.

Salut i república.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.