Cassoles i cuines

Rafel Molina

Espanya és, possiblement, el país europeu amb més rucs per metre quadrat. No sé si hi ha algun estudi al respecte o si és només allò de la intuïció femenina.

Ara, per a protestar per l’acció del Gobierno, que és certament un exemple de pocavergonya i de poca substància, la dreta dura, la franquista s’ha començat a manifestar.

Diu que al barri de Salamanca de Madrid, que se veu que és el rovell de l’ou del fatxerio madrileny, hi ha manifestacions cada tarda. Són tan rucs que fins i tot canten la Bella Ciao. Qualsevol dia cantaran la Internacional.

Seguint l’exemple dels Cayetanos, en altres punts d’Espanya també s’estan fent cassolades i manis de fatxes, cridant contra el Gobierno. La policia, sempre atenta a qualsevol manifestació que es faci, protegeix els manifestants fatxes  i els encoratja a manifestar-se per la unitat d’Espanya i per la monarquia, amb les seves banderes i les seves mascaretes constitucionals i preconstitucionals i tot.

A Barcelona, a Gràcia, també es van manifestar uns quants per  demanar que la crisi que es derivarà del Covid19 no la paguin, com sempre, les classes socials més baixes.

A aquestos sí que la policia els va identificar i a una noia la van detenir i tot. Aquests manifestants eren convocats per la CUP, no pas per l’extrema dreta. Una diferència fonamental per a la policia.

Vigilem perquè si el fatxam surt al carrer demanant llibertat i justícia, és que a les clavegueres s’està cuinant alguna cosa.

El plat resultant  no serà del nostre gust.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.