Quinze estudiants Erasmus de la UdL atrapats a Itàlia pel coronavirus

Segons ha informat La mañana, una quinzena d’alumnes Erasmus de la UdL que estudien a quatre regions italianes s’han vist afectats per la suspensió de les activitats a les seves universitats de destí a causa del brot de coronavirus.

A les regions italianes de Milà, Vèneto, Emilia Romana i Llombardia, on hi ha els estudiants, s’han establert restriccions que consisteixen en la suspensió, fins al 29 de febrer, de les activitats a les universitats i als centres de formació.

Segons la vicerectora d’Internacionalització de la UdL, Montserrat Gea, des de la universitat es mantenen en contacte amb els estudiants per si tenen alguna necessitat concreta envers el tema i per oferir les condicions que garanteixin el seu benestar.

Tot i això cap d’aquests estudiants lleidatans estan als municipis que han aïllat les autoritats italianes arran de la detecció de casos.

D’altra banda, el Ministerio de Universidades remet a un comunicat de l’Agència Nacional Italiana INDIRE pel programa Erasmus + en el que ‘s’invita les institucions i organitzacions interessades a revisar la planificació i la programació d’activitats’. També recomana seguir les indicacions de les autoritats locals.

Cal recordar que Itàlia ha comptabilitzat 322 persones contagiades de coronavirus i onze defuncions (tots ells d’avançada edat).

D’altra banda, la UdL ha suspès els intercanvis que té amb la Xina a través del Diploma d’Estudis Hispànics fins que l’estat d’emergència de l’OMS no finalitzi.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.