Q2 Consultors C.B. Balaguer 39-60 Joviat: Amarg debut a casa

Les balaguerines han caigut en un partit travat que se’ls hi ha escapat al tercer quart

El Q2 Consultors C.B. Balaguer s’estrenava a casa al Campionat d’Espanya de Primera Divisió, en un Pavelló Primer d’octubre amb el públic de tornada.

Les balaguerines han sortit un pel fredes al partit i només començar han encaixat un parcial de 0-8 que ha obligat a Josep María Sanfeliu a demanar temps. Poc a poc les locals han anat despertant i s’han començat a trobar més còmodes amb el seu joc. Han pogut retallar la distància de l’inici i han acabat el quart cinc punts a sota.

El segon període ha començat amb un triple del Joviat i un 2+1 immediat de les balaguerines, el preludi del que seria aquest segon assalt. Anades i tornades constants dels dos equips en les quals destacaven sobretot els errors en el tir i les fortes defenses.

A la mitja part el partit quedava obert però de nou un mal inici de període ha castigat molt a les locals. Han tardat més de cinc minuts en anotar la primera cistella del tercer quart, de la mà de l’Andrea Perat, la més destacada del Balaguer.

Amb una distància a l’electrònic ja insalvable, el C.B. Balaguer ha lluitat els últims 10 minuts per no llençar definitivament el partit, però les manresanes han sabut controlar el seu avantatge i s’han endut la victòria per 39 a 60.

Sanfeliu ha destacat que el seu equip no ha entrat bé al partit i que no han pogut trobar solucions en atacat per acabar de competir.

Les balaguerines tornaran a jugar el proper dissabte a la pista del Draft Gramenet.