El projecte “Master Class” de l’Escola Àngel Guimerà rep la certificació com a projecte d’innovació pedagògica

Tot i les notícies sorgides en els últims dies arrel del tancament progressiu de l’Escola Àngel Guimerà de Balaguer, el centre continua amb la seva activitat diària. Recentment l’escola ha rebut la notícia sobre el reconeixement i la certificació com a projecte d’innovació pedagògica gràcies a l’activitat de Master Class.

Les Master Class, és un projecte propi d’escola que aglutina alumnes d’educació infantil i d’educació primària. Va néixer fa ja cinc anys com un projecte transversal mitjançant el qual es treballen tots els àmbits de forma globalitzada amb una gran diversitat d’activitats.

Els alumnes esdevenen programadors, periodistes, cuiners i artistes de forma setmanal.És un projecte doncs, que implica el treball de totes les àrees del currículum, destacant les competències comunicatives i relacionals.

El claustre de mestres, i en general tota la comunitat educativa, han rebut amb entusiasme la notícia després d’uns dies que qualifiquen de difícils.

Amb aquesta certificació el Departament d’Educació vol promoure, reconèixer i certificar aquells projectes d’innovació pedagògica dels centres educatius que contribueixen a millorar la qualitat dels serveis, contribuint a la millora del sistema educatiu.

Les Master Class ja varen ser seleccionades, a finals del 2019, com a projecte amb oportunitat d’èxit educatiu a favor de l’alumnat per ser un projecte escolar amb accions innovadors de suport i reforç per a la reducció i la prevenció de l’abandonament escolar prematur i el foment de la igualtat d’accés a una educació de bona qualitat.


Informa: Redacció / Fotos: Escola Àngel Guimerà

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.