El projecte JoVa finalitza amb una sortida a PortAventura

Els 240 joves de la Noguera que han participat aquest estiu al projecte JoVa (Joves i Valors) han fet aquest dimecres una sortida conjunta a PortAventura, amb entrada i transport gratuïts, per agrair-los la feina feta en benefici dels seus municipis.

El JoVa és un projecte de l’Oficina Jove de la Noguera que ofereix a nois i noies dels 12 als 17 anys la possibilitat de dur a terme activitats de voluntariat durant un mínim de 40 hores entre els mesos de juliol i agost, per millorar el seu municipi a partir de les necessitats dels respectius ajuntaments i de les propostes dels mateixos adolescents.

Els pobles que aquest any han participat al JoVa són Albesa, Algerri, Artesa de Segre, les Avellanes, Balaguer, Bellcaire d’Urgell, Bellmunt d’Urgell, Gerb, Castelló de Farfanya, Ivars de Noguera, Montgai, Os de Balaguer, Penelles, Térmens, Vallfogona de Balaguer i la Ràpita.

Durant la sortida han estat acompanyats del president del Consell Comarcal de la Noguera, Miquel Plensa; la vicepresidenta, Anna Maria Calvís; alcaldes/esses i regidors/es dels 16 pobles de la Noguera que aquest any han participat en el projecte, i tècnics/ques de l’Oficina Jove del Consell Comarcal de la Noguera.


Informa: Redacció / Foto: Consell Comarcal de la Noguera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.