Prohibeixen l’accés de vehicles a la zona recreativa Maria Rúbies de Camarasa

Aquesta restricció s’aplicarà durant els caps de setmana, ja que és quan hi ha més afluència de visitants.

L’ajuntament de Camarasa manifestava fa una setmana a través de les  xarxes socials el seu rebuig als comportaments incívics que patia en els darrers dies l’àrea recreativa Maria Rúbies i és en aquest motiu que des del consistori s’ha pres la decisió de prohibir l’accés de tot tipus de vehicles en aquesta zona durant els caps de setmana.

Tot i que l’àrea recreativa rep al llarg de la setmana centenars de persones la major part dels seus visitants es concentren els diumenges, és per això que s’ha implementat aquesta restricció per tal d’erradicar les conductes incíviques que s’agreugen durant els mesos d’estiu.

Des del consistori valoren molt positivament els efectes que va tenir aquesta mesura provisional que regula des del passat cap de setmana el volum de persones que visiten la zona recreativa, tot i que esperen trobar altres solucions que no afectin de retruc als veïns i veïnes del municipi.

A través d’aquesta mesura provisional s’espera poder tornar a recuperar el valor que tenia fins ara la platgeta de Camarasa essent un racó únic per gaudir dels dies d’estiu.


Informa: Alba Cases

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.