Primer dia sense escoles a Balaguer

Els docents han continuat treballant des de casa

Balaguer, igual que la resta de país, viu aquest divendres el primer dia sense classes per contenir l’expansió del coronavirus tal i com es va ordenar ahir des del departament d’educació. Els centres públic i privats de la capital de la Noguera van rebre ahir una notícia previsible, però que no va deixar de sorprendre per la seva immediatesa tal i com afirma el director de l’escola de la Noguera de Balaguer, Jordi Palací.

Per molts docents el dia d’avui ha estat una jornada diferents amb molt de treball telemàtic i preparació de les tasques que els alumnes hauran de realitzar des de casa ja que tal i com es va explicar ahir des del departament d’educació no es tracta d’unes vacances escolars .

Per Palací la clausura no hauria d’alterar la organització acadèmica del centre ja que en molts casos els alumnes ja es trobaven a la recta final del trimestre i en molts casos jan només quedava pendent l’avaluació final.

Tal i com ha indicat el departament d’educació, la clausura dels centres tindrà una petita excepcionalitat durant el període de preinscripció previst per la darrera setmana de mes

Arreu de Catalunya avui s’han quedat a casa 1 milió i mig d’alumnes de 5.500 centres diferents sense comptar el sistema universitari.


Informa: M.Àngel Daviu Llovera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.