Presentació del llibre ‘El campanar abandonat’ de Josep Carner

Es tracta d’un manuscrit que fa referència a la seva vida a Balaguer i que ell no tracta en altres llibres autobiogràfics

Balaguer va presentar aquest dilluns telemàticament el llibre El campanar abandonat. Memòries d’un escriptor exiliat de Josep Carner-Ribalta amb pròleg de Josep Vallverdú en el marc de la festa major del Sant Crist.

Al llibre Josep Carner, un català que va passar la major part de la seva vida a l’exili, relata en primera persona la gran història de Catalunya entrant i sortint del país. Es tracta d’un manuscrit que fa referència a la seva vida a Balaguer i que ell no tracta en altres llibres autobiogràfics.

A través d’aquesta obra, tal i com explica Francesc Canosa, editor del títol, es dona a conèixer el perfil més humà de Josep Carner, a través d’un relat on es prepara espiritualment i anímicament per l’exili.

A més de la presentació del llibre de memòries, el museu de la Noguera ha acollit la mostra ‘Josep Carner Ribalta. El somni que perdura’ repassa la trajectòria vital de Josep Carner i mostra imatges inèdites, documents, objectes i una entrevista feta al polifacètic autor, polític i artista poc abans de morir.


Informa: Alba Cases Nadal

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.