Preocupació a Sant Llorenç de Montgai i Camarasa per l’allau de vehicles i visitants

El consistori ha aprovat recentment el pagament d’una taxa per evitar la massificació de vehicles a l’àrea recreativa Maria Rúbies de Camarasa

Aquestes imatges del passat cap de setmana a Sant Llorenç i Camarasa han fet saltar les alarmes en aquest municipi de la Noguera de poc més de 800 habitants. A través de les xarxes socials s’han compartit fotografies, vídeos i missatges de preocupació de veïns i veïnes, així com de l’alcaldessa del municipi, Elisabet Lizaso.

Lizaso assegura que les imatges d’aquest cap de setmana són comparables amb les que deixa la celebració de la Transsegre. A més alerta que cal recordar que la regió sanitària de Lleida encara es troba en fase 1 i no es pot accedir a les seves àrees recreatives amb finalitats d’oci i lleure i que només les persones federades poden sortir del seu municipi per a realitzar pràctiques esportives. L’alcaldessa demana a la població que no s’espatlli tot l’esforç que s’hi ha dipositat durant setmanes.

Tal i com mostren les imatges i com assegura l’alcaldessa, els vehicles han inundat Sant Llorenç de Montgai i Camarasa i alguns veïns i veïnes han posat cordons per a protegir la zona. El consistori busca espais d’aparcament i com regular el transit, i ha avançat que s’ha aprovat el pagament d’una taxa per evitar la massificació de vehicles a l’àrea recreativa Maria Rúbies de Camarasa.

L’Ajuntament de Camarasa resta a l’espera del protocols a seguir a les zones de bany aquest estiu a causa del coronavirus i ja treballa per a rebre turistes a partir de la fase 3 amb total seguretat. El consistori assegura que el turisme de proximitat és molt important per ajudar a aixecar els territoris davant d’aquesta crisi sanitària, social i econòmica.


Informa: Anna Requena

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.