Ponts inicia els cribratges poblacionals de la comarca

Al llarg del matí la sala 1 d’octubre ha rebut un degoteig constant de veïns que es volien fer la prova. El cap de setmana serà el torn de Balaguer

Llargues cues a la sala 1 d’octubre de Ponts, aquesta es la imatge que ha persistit aquest dimecres a aquest municipi de la Noguera on s’ha realitzat un cribratge poblacional per la detecció de la Covid 19 en persones majors de 16 anys i asimptomàtiques.   Els cribratges arriba a aquesta Àrea de Salut Bàsica just en una setmana que el municipi de la Noguera ha vist com augmentaven els casos, en aquest sentit però l’alcaldessa del municipi ha fet una crida a la calma però també a la prudència i la responsabilitat.

Precisament el sentit de la responsabilitat era un dels motius majoritari dels assistents que han decidit fer-se la prova.

El pròxim cribratge poblacional a la comarca de la Noguera es realitzarà el cap de setmana de 5 i 6 de desembre a Balaguer per atendre els ciutadans d’aquesta àrea bàsica sanitària. En aquesta ocasió sí que el ho desitgin hauran de demanar cita prèvia.

Informa: Miquel Àngel Daviu Llovera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.