Pol Guillén i Eva Ribalta repeteixen victòria a la Cursa de la Diada de Térmens

Prop de 800 atletes van participar el passat dimecres a la 33a edició de la cita esportiva

Prop de 800 atletes van participar el passat dimecres a la 33a edició de La Cursa de la Diada de Térmens. Un edició que va aconseguir e topall màxim d’inscrit per garantir els serveis de qualitat pels que es caracteritza la prova.

Amb punt de sortida a la Plaça Catalunya del municipi de Térmens els corredors van completar un recorregut de 10 quilometres puntuable per la lliga de ponent. Pol Guillén i Eva Ribalta van ser els campions absoluts en categoria masculina i femenina, repetint així l’Instantània de vencedors de l’edició del 2018. Els podis els van completar Ricard Pastó i Aleix Sierra en categoria masculina i Rosamari Carulla i Georgina Gómez en femenina.

A més a més la jornada atlètica també va comptar una cursa Ekiden, modalitat per equips de dos corredors, que va guanyar l’equip FACVAC.

La prova també suposar el 15è Campionat de Policies i Bombers de Terres de Ponent i la caminada Nòrdic Walking.

La cita també va tenir el seu vessant benèfic, atès que 1 euro de cada inscripció es destinarà a la lluita contra les malalties infantils.