Podi lleidatà amb victòria d’Albert Hermoso al Concurs de Salt de Torredembarra

Albert Hermoso, Marc Boncompte i Núria Lladonosa, van ser els guanyadors de la prova gran de 1,30m al CST1* organitzat pel Centre d’Equitació de Torredembarra

Podi de guanyadors de les proves de 1,20m i 1,30m (Foto: Montse Peiretó / AEELL)

L’hípica lleidatana va viure una excel·lent jornada esportiva aquest passat diumenge. A part de l’últim concurs de la Lliga de Doma Clàssica Terres de Ponent 2019, una gran representació de genets i amazones lleidatans van participar del Concurs Territorial de Salt de Torredembarra amb excel·lents resultats.

En la prova gran, de 1,30m, el podi va ser íntegre per lleidatans. Albert Hermoso i Quilate es van imposar amb un recorregut sense falta i un temps de 80,35 segons. Marc Boncompte amb Brentor Mail de Champion va quedar en segona posició amb una penalització de 4 punts i 74,10 segons mentre que l’amazona Núria Lladonosa amb Ícaro LB va quedar tercera, també amb una falta i 81,79 segons.

Pel que fa a les altres proves,  el mollerussenc Marçal Piró amb Kira HDB van quedar en segona posició a la prova de 1,20m amb un recorregut sense falta i 80,22 segons mentre que Albert Hermoso amb Nuno Wonderland Z van ocupar el tercer lloc també amb un recorregut sense falta i 84,69 segons.

En la prova de 1m el podi també va ser per un lleidatà, Pol Alaminos, del Club Escola Hípica Tàrrega, que va quedar en primera posició amb un recorregut sense falta i un temps de 58,91 segons amb Porteña. Destacar també la 4a posició de Rocio Palerm amb Anel Z de Champion també amb un recorregut sense falta i 66,25 segons.

En la prova de 0,80m, la guanyadora va ser la lleidatana Ariadna Jove amb Gerbe M que va completar un recorregut sense falta amb un temps de 31,5 segons.

Destacar també la participació dels genets i amazones lleidatans Leire Díaz, Matilda Czech Ariadna Jové, Carla Vázquez, Paula Lladonosa, Ivan Domínguez, Albert Benet, Jordi Caballol, Ares Bellera, Clara Foix i Aina Alcántara.


Informa: Redacció / Foto: Montse Peiretó AEELL

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.