Ple de victòries pels Sèniors del CB Balaguer

Continuen els camins invictes pels dos primers equips del club balaguerí

Amb una ajustada victòria per 55-53 davant el JET Terrassa, el sènior femení del CB Balaguer suma la quarta victòria en quatre partits de lliga. Un inici invicte pel Q2 Consultors al seu retorn a Primera Catalana, tot i que el triomf es va esperar fins als últims instants del partit.

Les balaguerines van disputar una primera part amb una alta anotació, especialment al segon quart després d’anotar 25 punts. Tot i això, les visitants no es van despenjar en cap moment del partit i al tercer quart van capgirar el resultat, que s’acabaria girant de nou a favor local en un cara o creu final.

Qui també compta els partits per victòries és el sènior masculí, que després de vèncer a la pista de la Penya Fragatina es manté líder del seu grup de Segona Catalana amb 5 victòries. De nou la superioritat física dels blaugrana va marcar l’esdevenir d’un matx que a la mitja part ja estava força encaminada amb 14 punts de diferència. Destquen en especial els 13 punts Xavier Rúbies i Gheorghe Rebeja, claus pel 48-68 que marcava l’electrònic al final del partit.

Informa: Redacció