El ple de Balaguer aprova la modificació de l’ordenança de mercats per delimitar l’àrea d’influència del mercat setmanal

Aquesta modificació permetrà que els comerços adherits a la zona d’influència puguin obrir en dissabte encara que sigui festiu

Ple de Balaguer (Foto: Paeria)

La Paeria de Balaguer va aprovar aquest dijous en el ple ordinari del mes de maig, la modificació de l’ordenança de mercats per delimitar l’àrea d’influència del mercat setmanal. Amb aquesta delimitació, els comerços que estiguin inclosos dins d’aquesta àrea d’influència, podran obrir en dissabte si aquest és un dia festiu.

El ple va aprovar també, de forma definitiva, el projecte de reforma de la instal·lació de climatització al teatre municipal ja que ningú havia presentat cap al·legació a l’aprovació inicial.

El ple també va donar llum verda a la primera pròrroga del contracte per a la gestió del bus urbà pel període comprès entre l’1 d’octubre de 2021 i el 30 de setembre de 2022 i es va aprovar l’acord de col·laboració entre el Departament d’Educació i la Paeria per manifestar la voluntat de formalitzar un conveni a través del qual la ciutat cedirà diversos espais per impartir un nou cicle formatiu a l’Institut Almatà. Es tracta del cicle de Grau Mitjà de Guia en el Medi Natural i de Temps de Lleure.

D’altra banda, el plenari també va aprovar l’addenda del conveni per dur a terme el Pla Educatiu d’Entorn, que vol millorar l’àmbit educatiu a la capital de la Noguera. El Pla Eductiu d’Entorn es podrà dur a terme després que la ciutat hagi pogut entrar a formar part del Pla de Millora d’Oportunitats Educatives del Departament d’Educació l’objectiu del qual és que els centres compensin les desigualtats educatives.

Finalment el ple va donar llum verda a l’addenda econòmica de la pròrroga del contracte-programa, en relació a serveis socials, entre la Paeria de Balaguer i el Consell Comarcal de la Noguera.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.