El personal docent torna a les aules després de mig any

Adapten les aules i els horaris d’un curs condicionat pel coronavirus tan dins com fora dels centres educatius

Adapten les aules i els horaris d’un curs condicionat pel coronavirus tan dins com fora dels centres educatius. Personal docent i treballadors d’escoles i instituts han tornat a les aules de forma presencial després de 6 mesos.

A l’escola Gaspar de Portolà de Balaguer s’obriran tres línies per cada curs ja que les ràtios han baixat als 20 alumnes per garantir una educació més especialitzada i amb millors condicions d’higiene i seguretat. En el cas de secundària la ràtio és de 30 alumnes per classe. A més els tutors impartiran la majoria de matèries al mateix grup.

En cas que un alumne presenti símptomes compatibles amb la Covid-19  haurà de ser aïllat i s’avisarà a la família i al CAP. Les mateixes mesures s’apliquen a l’equip docent i la resta de treballadors de l’escola.

Les famílies hauran de signar una declaració de responsabilitat que els compromet a no portar als centres educatius als nens que presentin algun símptoma. Les escoles treballen per garantir tots els protocols establers per les autoritats i esperen que el mateix compromís s’estengui fora de les aules.

 Les escoles i instituts començaran el curs escolar 2020/2021 el proper dilluns 14 de setembre. L’escola Gaspar de Portolà de Balaguer compta amb 430 alumnes i 35 mestres.


Informa: Anna Requena

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.