Pep Molist, padrí de la 6a edició dels Encontats

El creador contes infantils serà el padrí d’una edició que recupera la figura de l’escriptor com a padrí de la fira

Pep Molist, escriptor de més de 80 contes infantils i primer bibliotecari infantil de la Biblioteca de la capital de la Noguera serà l’encarregat d’apadrinar la 6a edició dels Encontats.

Una edició que canvia de data, es farà del 16 al 19 de juny, i recupera la figura de l’escriptor de contes infantils com a padrí. Dues novetats que des de la direcció de la fira tenen la voluntat que tinguin continuïtat en les pròximes edicions. Des de l’organització del certamen han vist en Molist l’opció perfecta per aquest primer canvi en l’apadrinament.

Una edició de fira que manté la jornada de professionals i la secció de contes per adults així com totes les activitats i conta contes habituals de l’esdeveniment i que afegeix al programa d’actes ‘La nit de llegendes’ que enguany formarà part de les activitats dels Encontats i una primera edició de la jornada professional d’il·lustració i disseny gràfic.

Les inscripcions per la jornada professional d’il·lustració i disseny gràfic es podran fer a partir del 24 d’abril. Per la seva banda el Paer en cap de Balaguer ha explicat durant la presentació que la fira mantindrà les restriccions sanitàries que es van implementar l’any passat i la ubicació a la plaça Mercadal com escenari principal.

Durant la presentació també s’ha mostrat els cartells de la fira i de les jornades d’il·lustració i disseny gràfic, unes obres creades pel balaguerí resident a les Borges Blanques, Jordi Calvís. En aquest sentit també s’ha explicat que el cartell de les pròximes edicions sortiran d’un concurs del qual se n’explicaran més detalls en un futur

Informa: Miquel Àngel Daviu Llovera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.