Pau Figueres actua al Teatre Municipal dins del cicle ‘A escena’

El Teatre Municipal de Balaguer va acollir, el passat divendres, l’actuació de Pau Figueres. El guitarrista, compositor i productor musical ha actuat dins del cicle de petit format ‘A escena’ el qual el públic se situa dalt de l’escenari permeten gaudir de les actuacions des d’una perspectiva molt més propera i compartint l’espai escènic amb els artistes.

Pau Figueres entén la música des de l’emoció i els sentiments, des d’una concepció transversal dels sons i de tot allò que evoquen. El seu àlbum més recent, Nada nuevobajo el Sol, mostra una síntesi de sons orgànics i essencials a través de la guitarra flamenca, la percussió, el teclat, el mostrador o la guitarra elèctrica. Així, la seva música és essencialment una fusió d’estils, on els patrons flamencs s’entrecreuen amb el pop, el jazz, el funk o el trap, donant lloc a creacions riques i complexes.

Durant 2019, Pau Figueres ha format part de la gira mundial d’Alejandro Sanz. També ha actuat com a acompanyant de músics com Lídia Pujol, Sílvia Pérez Cruz, Manolo García o Judit Neddermann.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.