Partit mogut al Municipal

El partit es preveia tranquil a Balaguer. Els vermells volien trencar amb una ratxa de tres derrotes consecutives i el Catllar sumar la seva cinquena victòria seguida. Els de La Noguera van ser els primers en marcar. Als pocs minuts de partit Marc Sànchez, que debutava com a titular, va disparar un xut ras gairebé sense angle, que va avançar als locals. El gol matiner va facilitat la feina del Balaguer que va jugar molt còmode tota la primera part. El Catllar poc va tenir a dir en aquests primers 45 minuts. Només un xut que va sortir per damunt del travesser de la porteria d’Alfred. Als darrers instants de la primera part, una centrada de Sergi Curià va caure als peus de Pau Solanes que va rematar la pilota al fons de la xarxa situant el 2-0 al marcador. L’àrbitre no va donat temps per a més i va assenyalar el final de la primera part i els de La Noguera van celebrar el gol camí dels vestidors. A la represa el Balaguer va insistir i de seguida va trobar-se amb un penal a favor. Parra va fer gala de la seva habilitat xutant el penal a l’estil Panenka amb total tranquil·litat i situant el marcador amb un contundent 3-0. El Catllar ja no tenia res a perdre, va bolcar-se a l’atac i en una jugada confusa va aconseguir esgarrapar un gol per tornar a donar vida al partit. Al minut 61 va arribar l’expulsió amb vermella directa per una agressió d’un dels jugadors del Catllar que immediatament després va adonar-se del seu error i va intentar disculpar-se amb el jugador vermell. Al minut 75 el Catllar va escurçar distàncies amb un gol sensacional de falta directa. El partit estava obert i al Balaguer li perillava la victòria. Però els de casa no van tardar a respondre amb un gol d’Isaac Solanes al contraatac que pràcticament sentenciava el partit. Quedaven només quatre minuts pel final quan la cosa va complicar-se amb conflictes entre les dues banquetes i l’àrbitre va decidir donar per acabat el partit i enviar els dos equips al vestidor. Finalment el partit es va poder acabar de jugar amb la Guàrdia urbana posant pau entre l’afició i la banqueta visitant que van viure moments de molta tensió al llarg del partit. 4 minuts després l’àrbitre posava el punt i final definitiu i els entrenadors parlaven així del conflicte entre les banquetes.

Més enllà de les polèmiques i les provocacions el partit deixa tres punts molt importants pel Balaguer però també danys a la banqueta visitant. Els vermells esperen un partit més tranquil la setmana vinent al camp de l’Amposta.