La Paeria de Balaguer adequa el pla de seguretat pels concerts de Festa Major

Es canvien els accessos al concert de la carpa jove i la zona d’aparcament

Balaguer celebrarà els pròxims dies els concerts de la Festa Major i, davant la previsió d’una alta assistència, des de la Paeria s’ha modificat el pla de seguretat canviant els accessos al concert de la carpa jove i la zona d’aparcament.

Els accessos a peu al pavelló d’Inpacsa seran els habituals, i a la zona de la carpa jove es faran per la zona més propera al pavelló, des de l’aparcament.
Pel que fa a les sortides d’emergència de l’espai de la carpa jove estaran situades a la zona propera a la xemeneia d’Inpacsa, una altra a l’accés de l’aparcament i la tercera a la part oposada a l’escenari. La zona de l’aparcament estarà il·luminada i hi haurà personal auxiliar per controlar tot el recinte.

El pas de la via estarà obert per poder connectar el passeig amb la part alta de la ciutat, tot i que 15 minuts abans i 15 minuts després que passi el tren es tancarà per seguretat.
Com a novetat d’enguany, entre el pavelló Inpacsa i la carpa jove se situarà la caravana del punt lila per tal de fer una cobertura de la nit.


Informa: Clara Adsuar Cortés

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.