Os de Balaguer inaugura el primer mural de gran format que incorpora escultura a la comarca

Es tracta d’un mural en homenatge a la flor de l’ametller i les abelles

Os de Balaguer ha inaugurat un mural en homenatge a la flor de l’ametller i les abelles. Sota el títol ‘Pol·linitzant l’ametller’ els treballs de l’obra de gran format incorporen escultura així com trams de pintura amb cera d’abella.

El mural creat pels artistes lleidatans Swen Schmitz , Oriol Arumí i Erik Schmitz, està ubicat en una de les parets de la planta envasadora de mel de Torrons i Mel Alemany, empresa promotora d’aquesta iniciativa.

Ferran Alemany, el seu gerent ha volgut destacar la figura de l’ametller ja que és la que elabora la primera mel de l’any i més endavant el seu fruit forma part del seu clàssic torró.

Segons l’alcaldessa de la localitat, Estefania Rufach, aquest mural té molta significació perquè els elements protagonistes són un reflex del municipi d’Os de Balaguer.

El mural que ha estat obra de tres artistes: un pintor, un il·lustrador i un escultor, és el primer que compta també amb una escultura feta de materials reciclats.

Amb aquesta nova acció, Alemany dona continuïtat a la seva campanya ‘La mel hi pinta molt’, en la qual es fa pol·linització de l’opinió pública i pedagogia de la mel com el dolç natural.


Informa: Alba Cases Nadal

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.