Oriol Vich, campió de Catalunya de velocitat i motocròs amb només 5 anys

El pilot va començar a iniciar-se en el món del motociclisme a les classes extraescolars de motocròs que ofereix l’expilot Dani Hernández

Ell és l’Oriol Vich, el jove pilot de Montgai que amb només 5 anys ha aconseguit fer-se amb el títol de campió de Catalunya en dues especialitats, velocitat i motocròs, a la categoria E-10, reservada per a nens d’entre 4 i 6 anys.

Des dels 3 anys, l’Oriol té una gran afició per la moto i tot i que el seu pare n’havia tingut una de trail mai havia competit, de manera que la passió del petit per les motos no ve de família.

L’Oriol va començar a iniciar-se en el món del motociclisme a les classes extraescolars de motocròs que ofereix l’expilot Dani Hernández, qui assegura que des dels seus inicis, amb l’actitud i la posició que tenia el petit damunt la moto, ja apuntava maneres.

D’entre grans pilots com els germans Márquez en velocitat o Nil Arcarons en Motocròs, que són els ídols de molts nens i nenes, l’Oriol ja té clar qui és el seu referent.

Amb un futur prometedor per davant, el pilot que  ara competeix amb les mini motos elèctriques espera complir els 6 anys per poder-se iniciar amb les motos de gasolina.

Informa: Alba Cases

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.