L’escola de Montgai acull un taller de salut bucodental impartit per l’Institut Dental la Noguera

Els alumnes de l’Escola de Montgai han rebut, aquest dimecres, la visita dels professionals del l’Institut Dental la Noguera, que conjuntament amb el Consell Comarcal imparteixen un taller de salut bucodental als centres educatius de la comarca.

La sessió s’ha dividit en dues parts, una dirigida als infants més menuts amb el que mitjançant el conte de la dent feliç han après els principals hàbits de salut dental per tal de prevenir les càries. La segona part del taller, dirigida als alumnes més grans de l’escola, s’ha realitzat una sessió teoricopràctica on s’ha raspallat la importància de la prevenció i la necessitat de tenir una bona higiene dental. El taller ha culminat amb una activitat pràctica on els alumnes han repassat la tècnica correcta del raspallat, exercici que ha servit perquè els alumnes poguessin millorar les seves sessions de raspallat i aprendre a fer-ho amb les eines correctes.

Els taller de salut bucodental ja són tot un clàssic pels centres educatius de la comarca i tenen molt bona acollida pels professors de les escoles.

Com en altres sessions els alumnes presents als tallers han rebut un diploma que acredita la seva formació i un estoig amb els utensilis bàsics per realitzar una higiene dental perfecta tal i com han après en aquesta sessió a l’aula.


Informa: Miki Daviu

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.