Obert el procés de participació per delimitar l’àmbit territorial Leader 2023-2027

Fins al dia 6 d’agost es pot accedir a l’espai de consulta i participació

El programa Leader és una metodologia de desenvolupament local que, a Catalunya, s’aplica des de l’any 1991, per fer que els actors locals participin en el disseny i la posada en marxa de les estratègies, la presa de decisions i l’assignació de recursos per al desenvolupament de les seves zones rurals.

Amb el procés participatiu obert fins al 6 d’agost es pretén informar la ciutadania de la proposta de delimitació de les zones geogràfiques on s’aplicaran les estratègies de desenvolupament local LEADER a Catalunya dins del Pla Estratègic de la PAC (Política Agrària Comuna) per al període 2023-2027. A la vegada, es poden enviar propostes sobre aquest àmbit territorial.

Els impactes del procés participatiu es difondran a través d’un portal habilitat (https://participa.gencat.cat/processes/Delimitacio-Leader). Les aportacions que siguin valorades i avaluades positivament s’incorporaran a la proposta d’àmbit territorial. Finalment, hi haurà una fase de retorn on s’explicaran les aportacions incorporades i les desestimades.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.