Núria Giné dimiteix com a presidenta local de JuntsxCat a Balaguer i Josep M. Roigé com a membre del comitè

Núria Giné ha presentat la seva dimissió com a presidenta local de la formació de JuntsxCat a Balaguer. A la mateixa vegada Josep Maria Roigé també va presentar la seva dimissió com a membre del comitè local.

Segons informa l’agrupació de la capital de la noguera, davant d’aquesta circumstància, la direcció del partit va encarregar la formació d’un equip provisional amb diferents càrrecs representatius, tal i com asseguren, per donar continuïtat al projecte polític de la formació fins al proper congrés, encarar la campanya del 10-N i coordinar el partit amb el grup municipal.

D’aquesta manera doncs, l’equip el formen el conseller nacional Marc Solanes, els membres del comitè local Lina Gené, Antoni Domènech i Gerard Garcia, i els regidors i exregidors Laia Vilardell, Guifré Ricart, Mireya Planes, Miquel Aige, Nuri Toledo i Gemma Trilla.

El president comarcal de la formació a la comarca de la Noguera, Eloi Bergós, ha assenyalat que ara la prioritat és que JuntsxCat tregui un gran resultat el 10-N i que posteriorment s’abordaran els reptes de futur a la ciutat.


Informa: Redacció

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.