Nova medalla d’or pel nedador Lluís Pijuan

El CEN Balaguer va participar al XXVI Trofeu Màster Atletic-barceloneta amb tres podis

Els nedadors Lluís Pijuan i Ismael Profitós van participar el darrer cap de setmana al XXVI Trofeu Màster Atletic-barceloneta molt bons resultats. Pijuan va aconseguir de nou endur-se una medalla d’or, en aquest cas en categoria +50 a la prova de 400 lliures. A més, també va aconseguir pujar al podi amb una segona posició a la prova dels 50 lliures.

Per la seva banda, l’Ismael Profitós va aconseguir quedar segon en categoria +25 als 50 lliures, i també una meritòria quarta posició tant a la prova de 400 lliures i com en els 50 braça.

Informa: Redacció