Nova campanya de recollida d’aliments a la Noguera

Els Serveis Socials organitzen un nou recapte per pal·liar la pèrdua de la recepció d’aliments per part de la UE

Després de rebre la notícia l’any passat de la pèrdua de recepció per part de la UE de prop de 50.000 quilos d’aliments a la Noguera, els Serveis Socials del Consell comarcal han hagut d’adaptar-se per tal de poder cobrir les necessitats alimentàries a la comarca. Una de les solucions ha començat aquesta setmana amb una nova campanya de recapte d’aliments a través del projecte ÀGAPE, en la qual tindrà lloc a Balaguer durant dos dies i en 5 més a la resta de municipis de la Noguera.

Un grup de tècnics del Banc d’aliments ja han posat en marxa la furgoneta aquest dijous per realitzar una ruta en els diferents supermercats de Balaguer, espais on un grup de voluntaris estan tot el dia recollint oli, llet, conserves, arròs, llegums i d’altres productes necessaris que els clients vulguin donar.

Des dels Serveis Socials apunten a fer més d’una campanya com aquesta els pròxims mesos juntament amb El Gran Recapte d’Aliments de cada novembre, per tal d’intentar poder fer front al que queda d’any al Banc d’Aliments.


Informa: Clara Adsuar Cortés i Gerard Díaz Tribó

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.