Neix l’Associació d’Amics de l’Escola d’Adults de Balaguer

L’Entitat ha programat un cicle de conferències sobre salut i benestar cada divendres del mes de març al Casal Lapallavacara

El Centre d’Adults de Balaguer ja fa 14 anys que està en marxa i ara un grup de voluntaris han constituït l’Associació d’Amics del centre. Una entitat sense ànim de lucre que ja compta amb 115 membres i que te la voluntat de tirar endavant una sèrie d’activitats formatives.

Classes d’idiomes, club de lectura, cursos sobre informàtica i manualitats són algunes de les activitats que conformen l’oferta formativa de l’Associació.

A més, s’ha programat un cicle de conferències sobre autocura, benestar i salut, que es desenvoluparan cada divendres del mes de març al Casal Lapallavacara de Balaguer.

La primera xerrada que obrirà el cicle és sobre l’aromateràpia i la connexió entre l’olfacte, el cervell, la memòria i les emocions.

Divendres 8 de març serà el torn de la conferència sobre “La pell és per tota la vida, claus per cuidar-la”.

Fer-se soci de l’Associació és gratuït i es pot fer a través d’un formulari en paper a la secretaria del centre, a través de la pàgina web o inscrivint-se en alguna de les activitats programades.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.