Neix el distintiu de productes agroalimentaris de la comarca ‘Noguerament Bo’

Després de diverses sessions de treball compartint inquietuds i necessitats, prop d’una desena de productors agroalimentaris de la comarca de la Noguera han presentat aquest dimarts el distintiu territorial Noguerament Bo. Aquest s’emmarca en el projecte Territori de Valor coordinat pel Consorci Grup d’Acció Local Noguera-Segrià Nord i compta amb la col·laboració del Consell Comarcal de la Noguera i el Departament d’Agricultura.

Amb el distintiu territorial es vol donar un valor afegit als productes agroalimentaris de la comarca identificant-los amb el territori.

Els productors han creat un reglament i no es tanca la porta a noves incorporacions. Aquestes però, han de seguir uns requisits establerts.

La iniciativa ha estat creada amb il·lusió per part dels productors agroalimentaris, ja que és una oportunitat per donar a conèixer els seus productes arreu.

Els productors agroalimentaris que formin part del distintiu territorial s’identificaran amb un logotip als seus establiments, ara treballaran en l’etiquetatge ja que alguns dels seus productes es comercialitzen en altres punts.


Informa: Anna Requena

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.