Neix ‘Agraïments’, una empresa d’organització integral de funerals alternatius

L’empresa de la Remei Capitán s’encarrega des de la cerimònia de comiat personalitzada fins a les gestions administratives i financeres post mortem, passant per l’acompanyament familiar

La Remei viu a Balaguer i és la impulsora d’Agraïments, una empresa que s’ha convertit en la primera de les terres de Lleida que organitza funerals alternatius. L’objectiu és aconseguir un comiat més proper, començant per una cerimònia més personalitzada que s’entén com un homenatge a la vida del difunt, com un agraïment i un reconeixement del seu llegat.

Tot i que majoritàriament el servei integral d’organització de cerimònies de comiat són litúrgies laiques, la Remei també exerceix de mestra de cerimònies en funerals alternatius dins del ritu cristià. Tot i així, les cerimònies de comiat laiques són una alternativa cada cop més demandada a Catalunya, on ja arriben al 19,5 % dels sepelis. A la demarcació de Lleida però, fins ara no es disposava de cap empresa especialitzada. De fet, els tanatoris són dels principals demandants d’aquest servei amb qui la Remei es coordina per a totes les gestions.

Un dels valors afegits de l’empresa és que, a més d’organitzar una cerimònia de comiat personalitzada, també s’encarrega de tota la burocràcia que segueix a una defunció. També s’ofereix la possibilitat de realitzar una memòria digital o eliminar els perfils del difunt de totes les xarxes socials.


Informa: Carla Vilaseca i Miki Daviu

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.