El Museu de la Noguera estrena audioguies per l’exposició permanent

El Museu Comarcal de la Noguera ja disposa d’audioguies per visitar l’exposició permanent de l’equipament. El nou sistema de visita es pot realitzar a través de diferents dispositius a l’abasta públic cedits pel propi museu o bé a través dels telèfons o les tauletes dels propis visitants descarregant les explicacions de la plataforma desenvolupada pel Servei de Museus del Departament de Cultura de la Generalitat, Visit Museum.

Es tracta d’un total de 19 àudios, alguns del quals estan teatralitzats amb els que els visitants podran fer un recorregut per la Catalunya medieval a partir de les restes i la història de Balaguer.

Per la directora del Museu de la Noguera, Carme Alòs, les audioguies amb fragments teatralitzats complementa l’experiència sensorial que des de fa un temps vol implementar el museu.

Es tracta d’una actuació que forma part de la subvenció de Foment al Turisme atorgada pel Dept. d’Empresa i Coneixement de la Generalitat. Aquesta però no ha estat la única actuació que es realitzarà al Museu de la Noguera tal i com ha explicat el paer en cap de la ciutat, Jordi Ignasi Vidal.

Les noves audioguies del Museu Comarcal de la Noguera s’han confeccionat en quatre idiomes, Català, Castellà, Francès i Anglès,  han tingut un cost aproximat de 17.000 euros i ja estan a la disposició de tot el públic visitant.


Informa: Miki Daviu

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.