Montgai denuncia diferents actes vandàlics al municipi

L’Ajuntament demana col·laboració ciutadana per trobar els culpables i explica que les reparacions del mobiliari afectat són força costoses

L’Ajuntament de Montgai denuncia que des de fa unes setmanes el municipi està patint diferents actes vandàlics que està afectant concretament l’enllumenat públic i el mobiliari urbà del municipi.

L’alcalde, Jaume Gilabert, ha explicat que els responsables dels fets han trencat, per exemple, els llums led d’uns quants fanals i també els vidres dels miralls de trànsit que es troben en cruïlles de carrers i que els costos de reparació són força elevats.

El consistori ara ha demanat la col·laboració ciutadana per identificar els responsables. En aquest sentit, Gilabert explica que quan puguin assegurar qui ha sigut es prendran les mesures oportunes.

En aquest moment encara no tenen quantificat al detall tot el mobiliari afectat ni els costos exactes de les seves reparacions, però s’espera que cap a principis d’agost estigui tot calculat i puguin començar a arreglar els desperfectes, en especial amb el mobiliari de trànsit que suposa un perill per la seguretat.


Informa: Gerard Díaz Tribó

1 comentari

  • un observador

    Com ben bé diu el senyor alcalde es tracta de bretolades que passen a ser actes vandàlics. Aquests fets acostumen a passar a reu i els autors acostumen a ser adolescents que s’avorreixen i no tenen encara la capacitat de valorar el perjudici que ocasionen. L’avantatge que tenen a Montgai és que segur que ja saben qui ho ha fet i el que cal fer és denunciar-ho a la fiscalia de menors. Parlar amb els pares no servirà de res, n’estic segur.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.