Montgai celebra la III Copa Catalana Clàssica amb uns 60 pilots

Copa Catala Clàssica al Circuit de Motocròs El Cluet de Montgai (Aj. Montgai)
El circuit de motocròs El Cluet de Montgai va acollir ahir al matí la tercera edició de la Copa Catalana Clàssica en la qual hi van participar una seixantena de pilots de diferents punts d’Espanya. Els guanyadors d’aquesta tercera edició han estat: Josep Bruch, Edgar Costa i Fernando de Portugal, respectivament, en la categoria pre-75; Josep Font, Agustí Vall i Tomàs Cantons, en Veterans MX3-MX4; Enric Romero, Jaume Llop i Josep Maria Amabat, en la categoria Evolution; i finalment Albert Mussull, Fernando de Portugal i Toni Elias, en Replica GP. Enguany, a més, s’ha fet un homenatge a aquest últim, Toni Elias (pare), que va córrer el Mundial quan es disputava en aquesta població de la Noguera.L’associació Amics del Motocròs de Montgai, organitzadors de l’esdeveniment, es mostraven molt satisfets amb el resultat ja que durant tot el matí es van acostar a l’històric circuit de motocròs de Montgai més d’un miler de persones. L’objectiu dels organitzadors és recuperar aquest circuit amb diferents activitats, sent aquesta la més important de l’any.S’ha de recordar que entre els anys 1966 i 1986 el circuit El Cluet de Montgai va acollir campionats del món de motocròs de 125 cc i d’Europa de 250 cc, de manera que va esdevenir una de les plataformes més importants de promoció i consolidació de la disciplina del motocròs a Catalunya i a Espanya en general.