El Monestir de Santa Maria de Vallbona de les Monges acull l’exposició ‘Santa Maria de les Franqueses, petjades del Cister a la Noguera’

El Monestir de Santa Maria de Vallbona de les Monges acull l’exposició ‘Santa Maria de les Franqueses, petjades del Cister a la Noguera’. La mostra itinerant es podia visitar anteriorment al Monestir de Poblet i després de fer-hi parada el passat 1 d’agost aquest divendres ha estat inaugurada a Vallbona de les Monges pel Paer en cap de Balaguer, Jordi Ignasi Vidal, representants de la Parròquia de Balaguer, l’Associació Amics de les Franqueses i l’abadessa Anna Maria Camprubí.

L’exposició que farà parada als tres monestirs que formen part de la Ruta del Cister a la que Balaguer s’hi vol acostar suposa una oportunitat per promocionar el Monestir de Santa Maria de les Franqueses i la ciutat. El Paer en cap de Balaguer ha destacat també durant la seva presentació el vincle que uneix Balaguer amb aquest monestir de la comarca de l’Urgell.

L’abadessa del Monestir de Santa Maria de Vallbona de les Monges celebra l’arribada de l’exposició per la seva vinculació al llarg de la història amb Balaguer.

Una trentena de balaguerins i balaguerines han assistit a la presentació de l’exposició i han gaudit d’una visita guiada pel Monestir de Santa Maria de Vallbona de les Monges.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.