El Balaguer va aconseguir el campionat d’Hivern després de vèncer ahir a casa contra el Torredembarra. Els vermells van ser els clars dominadors del partit i van generar moltes ocasions de gol, tot i això els de la Noguera van acabar demanant l’hora en un partit que va enfilar els vestuaris amb el resultat final de 2-1.

Les ocasions van arribar ben aviat per part local, Genís ho va provar amb aquest fort xut des de la frontal de l’àrea, la pilota però, va sortir molt desviada. L’atac vermell era una constant, Adri també ho va intentar amb aquesta jugada individual però l’esfèrica no surt ben dirigida.

Galceran també ho va intentar en dues accions posteriors, els xuts van ser aturats per un encertat Marc Vidal.

Els de La Noguera ho intentaven i gaudien de bones ocasions però el lluminós no es movia. Al minut 40 Adrià va desfer les taules després de culminar una precisa assistència de Mikel de l’Àguila.

Abans del descans el Balaguer encara va gaudir d’una ocasió per ampliar l’avantatge en el marcador però aquest ja no es va moure i els jugador van anar camí de vestuaris amb l’1 a 0.

A la segona meitat la dinàmica va ser la mateixa, el Balaguer dominava i creava les millors ocasions, però la davantera vermella topava una vegada i un altra amb la defensa tarragonina. En la primera ocasió del segon temps, Adrià realitza una assistència al punt de penal que no troba rematador.

En un ocasió molt similar, aquest cop per banda esquerra, la pilota si que troba rematador, Genís però l’envia al cos del porter.

Les ocasions es succeïen i semblava qüestió de minuts que el Balaguer ampliés la diferència, però ahir la sort no estava de part dels atacants vermells, Adrià va estar a punt d’anotar el segon gol pels de La Noguera però el pal en una ocasió, i un defensa tarragoní en una altra ho van evitar.

Genís també ho va intentar amb aquest xut però el porter visitant va rebutjar la pilota amb solvència.

Finalment va ser Galceran qui al minut 30 va aprofitar una sortida en falç de Marc Vidal que deixa la pilota morta al punt de penal i el davanter vermell l’aprofita per situar el 2-0 al lluminós.

Amb el partit encarrilat i el títol d’hivern a tocar, Cortés va aprofitar per fer debutar a Paco del Moral, un dels fitxatges importants d’aquest mes de Juny però que un seguit de lesions li havien impedit poder disputar els seus primers minuts com a jugador vermell.

Però al partit encara li quedava emoció, més encara després de que l’àrbitre xiulés penal per aquestes discutides mans de Pau. Genís Cañas va ser l’encarregat d’executar i marcar la pena màxima.

Amb el 2-1 els tarragonins van creure en les possibilitats d’empatar un partit en el que havien anat a remolc al llarg dels 90 minuts i van demanar penal novament després d’aquesta acció de Jordana, l’àrbitre no ho va considerar. Adri en la jugada posterior va tenir l’opció de realitzar el 3r, la pilota però va sortit molt desviada.

Al final del partit els tècnic visitant felicitava al Balaguer per la seva superioritat tot i que es lamentava que l’àrbitre no hagués xiulat penal en la darrera jugada del partit.

Per la seva banda Jordi Cortés es mostrava satisfet amb el campionat d’hivern aconseguit pels seus jugadors.

Amb aquesta victòria el Balaguer suma 34 punts i tanca la primera volta com el millor equip del grup, la setmana que ve els vermells tornaran a jugar a casa i s’enfrontaran al Sant Ildefons en la primera jornada de la segona volta.