Miquel Plensa nou president del Consell Comarcal de la Noguera

El nou president de l’ens comarcal va ser elegit després de rebre 10 vots a favor i 9 vots en blanc.

Miquel Plensa, alcalde d’Algerri, és el nou president del Consell Comarcal de la Noguera després de ser nomenat en el ple de constitució de la institució que es va celebrar aquest dilluns al vespre.

L’ens comarcal està format per 19 consellers i conselleres de tres grups polítics diferents que tenen més o menys representació segons els resultats obtinguts a les eleccions municipals del passat 26 de maig. És per això que Esquerra Republicana compta amb la representació de 10 consellers i conselleres, JuntsxCat amb 9 i PSC amb 1.

Miquel Plensa va ser elegit com a president del Consell després de rebre 10 vots a favor i 9 vots en blanc.

Després de prendre possessió del càrrec de president Plensa va expressar que afronta el mandat amb molta il·lusió.

Durant el ple de constitució, des del principal grup de l’oposició, Sònia Valero va oferir la mà estesa per col·laborar amb l’ànim de fer una oposició constructiva i va fer una menció especial a Josep Mercè, conseller que va deixar-los durant la darrera legislatura.

Per la seva banda, Miquel Plensa, en el seu discurs d’investidura va agrair la confiança d’aquells que li havien donat suport i va expressar la seva voluntat per treballar i crear un pla estratègic comarcal. Finalment Plensa també va voler adreçar unes paraules al seu company Josep Mercè.

En els propers dies es farà el Ple del cartipàs on s’aprovarà la nova composició dels òrgans col·legiats i els òrgans unipersonals del Consell així com les àrees de treball i els consellers i conselleres responsables de cadascuna d’elles.


Informa: Alba Cases

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.