Miquel Alemany: “Els Great Taste Awards són una satisfacció i ens generen més exigència”

Els Great Taste Awards del 2019 han suposat l’edició amb més productes premiats per aquesta empresa de a Noguera

L’empresa Torrons i Mel Alemany d’Os de Balaguer torna a estar d’enhorabona, els torronaires de la comarca de la Noguera han tornat del Great Taste Awards celebrats a Londres amb nou estrelles sota el braç distribuïts en set productes diferents. L’agredolç amb mel de castanyer i la mel de romaní, amb dues, van ser els productes amb més alta distinció amb dos estrelles cadascun. La mel amb pètals de rosa, les ametlles garapinyades amb mel, el massapà amb pell de taronja, la crema d’ametlles amb sal i el torró de crocant  van rebre una estrella d’uns premis considerats com els Oscar de l’alimentació Gourmet.

Amb aquestes nou estrelles l’empresa es converteix amb la firma amb més referències premiades de l’Estat espanyol, un fet que enorgulleix als seus propietaris però que també crea més exigència a l’hora de l’elaborar els seus productes.

Els Great Taste Awards del 2019 han suposat l’edició amb més productes premiats per aquesta empresa de a Noguera, no obstant de la família Alemany reben amb especial satisfacció els premis a dos productes concrets.

Des de l’any 2014 l’empresa Alemany ha rebut un total de 31 estrelles Great Taste en 22 productes diferents. L’idil·li de la família Alemany amb aquests premis però va començar als inicis d’aquest certamen quan l’empresa de la Noguera hi era representada a través d’una empresa britànica.

Torrons i Mel Alemany produeix 50 tones de torró, de les quals un 85% es venen a Catalunya, un 5% a l’Estat espanyol i un 10% a altres països pel que fa la mel l’empresa n’envasa 550 tones de les quals el 80% es consumeix a Catalunya, un 5% a l’Estat espanyol i el 15% s’exporta internacionalment.


Informa: Miquel Àngel Daviu

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.