Mesures de prevenció de la Covid-19 a les acadèmies

A menys de dues setmanes de l’inici del curs escolar 2020-2021 algunes acadèmies de repàs i anglès reobren els seus centres

A menys de dues setmanes de l’inici del curs escolar 2020-2021 algunes acadèmies de repàs i anglès reobren els seus centres. Algunes d’aquestes aules han estat tancades des del passat mes de març quan es va decretar l’estat d’alarma.

La Covid-19 ha obligat, com en tots els àmbits, a seguir unes mesures de seguretat i higiene per evitar la propagació del virus.

A totes aquestes mesures s’hi sumen protocols en cas de possibles aïllaments dels alumnes i en centres com aquest de Balaguer ja s’han buscat solucions per no aturar el curs a través de les noves tecnologies.

Retrobaments amb els companys i mestres i cares noves durant el primer dia als centres. L’alumnat en gran mesura repeteix l’experiència i els pares i mares comencen el curs amb incertesa i preocupació.

Aquests nens i nenes tornaran als centres educatius el proper 14 de setembre després de 6 mesos marcats per la pandèmia.


Informa: Anna Requena

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.