Més pintades al patrimoni històric de Balaguer

El patrimoni històric i cultural de Balaguer s’ha tornat a veure afectat per pintades fent referència l’article 155. En aquest cas ha estat la façana del claustre de l’entrada a Sant Domènec el que ha sofert aquest atac. Les pintades es van fer la setmana passada juntament amb altres pintades realitzades a les parets del carrer Pere III. El Paer en cap de Balaguer ha condemnat aquesta actuació i ha lamentat la utilització del patrimoni històric per fer aquestes manifestacions tal i com va passar amb el Monestir de Santa Maria de les Franqueses el passat mes de maig. Vidal ha explicat que properament es realitzarà la valoració per tal de poder fer la neteja.

En aquest cas i segons ha explicat el paer en cap,  la neteja de les pintades serà més senzilla que la neteja que s’ha realitzat al Monestir de Santa Maria de les Franqueses.

L’alcalde de Balaguer ha explicat també que des de l’Ajuntament s’han interposat les denúncies corresponents cada cop que han aparegut pintades noves a la ciutat tot i que admet que la identificació dels responsables es complicada. En el cas de Sant Domènec les pintades fen referència a l’article 155 van aparèixer els dies previs a la celebració de la festa dels anisets que es va celebrar en aquest espai de Balaguer el passat 8 d’agost.


Informa: Miki Daviu

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.