Més d’un centenar de nens i nenes participen a les estades Camp Base i Camp II

Les estades de Camp Base i Camp II s’allargaran fins el pròxim 2 agost.

Des d’aquest dilluns més d’un centenar de nens i nenes de Balaguer amb edats compreses entre 5 i 15 anys participen al camp base i camp II. Unes estades on l’oferta d’activitats esportives i culturals és totalment diferent a la que s’oferia fins la passada setmana al Triaesport.

Esports no tan coneguts com el piragüisme, sortides en BTT, jocs de camp, tallers d’aigua o de tir en arc són algunes de les activitats que realitzen els joves participants al camp base.

Avui als més petits els ha tocat recordar alguns jocs tradicionals per tal que es comencessin a conèixer entre ells i així aprendre valors que fomenten l’esport en equip com el respecte entre els oponents.

Pels més grans que participen al camp II l’oferta  varia una mica i les activitats que duen a terme són una mica més atrevides tot i que mantenen la natura i el territori de la Noguera com a actors principals dels esports.

Camp base i camp II s’allargarà fins el pròxim 2 agost i donaran pas al casal IN&OUT que compaginarà esports convencionals, tallers de manualitats i arts plàstiques.


Informa: Alba Cases

 

 

 

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.