Més de 35.000 persones passen pel COU durant el 2019

És el registre més alt de la història del centre en el que ha estat el seu darrer any gestionat pel Consell Comarcal de la Noguera

El tancament de l’any 2019 ha suposat un nou record de visitants pel centre d’observació de l’univers d’Àger. L’equipament ha superat els 35.000 visitants i d’aquesta manera incrementa lleugerament el registre del 2018. Des de la direcció del centre apunten que l’augment de les visites de grup intersetmanals ha estat un dels motius que ha permès arribar a aquesta xifra rècord i asseguren que per continuar creixent, ara sí, ja s’hauran de buscar noves fórmules.

Però el canvi de dècada no ha deixat només un nou registre record a l’equipament. L’any nou també ha suposat el canvi de titularitat en la gestió del Centre que des del dia 1 passar e estar gestionat per l’empresa de Ferrocarrils de la Generalitat .

Tot i el canvi d’òrgan’ gestor el traspàs es farà mitjançat una comissió de seguiment amb membres de les dues institucions. També es preveu que el Consell Comarcal de la Noguera continuï col·laborant amb l’equipament per tal de poder garantir l’assoliment dels objectius i la contribució en el desenvolupament econòmic de la comarca i el territori.


Informa: M.Àngel Daviu Llovera

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.