Més de 200 joves de 16 municipis de la Noguera participen del programa JoVa

El JoVa és un projecte de l’Oficina Jove del Consell Comarcal de la Noguera que, amb la col•laboració dels municipis adherits, ofereix als joves la possibilitat de dur a terme activitats de voluntariat durant l’època estival

Més de 200 joves d’entre 12 i 17 anys de 16 poblacions de la Noguera participen aquest estiu en la vuitena edició del projecte JoVa (Joves i Valors) de l’Oficina Jove del Consell Comarcal de la Noguera. La xifra d’inscripcions indica la consolidació d’aquesta iniciativa perquè suposa un lleuger increment respecte a la registrada l’any anterior, quan hi van participar gairebé 200 adolescents.

Els pobles que aquest any participen al JoVa són Albesa, Algerri, Artesa de Segre, les Avellanes, Balaguer, Bellcaire d’Urgell, Bellmunt d’Urgell, Gerb, Castelló de Farfanya, Ivars de Noguera, Montgai, Os de Balaguer, Penelles, Térmens, Vallfogona de Balaguer i la Ràpita.

El JoVaés un projecte de l’Oficina Jove del Consell Comarcal de la Noguera que, amb la col•laboració dels municipis adherits, ofereix als i les joves la possibilitat de dur a terme activitats de voluntariat durant l’època estival per millorar espais, activitatsi serveis del seu municipi a partir de les seves pròpies propostes i les necessitats dels seus respectius ajuntaments.

Els nois i les noies han de destinar-hi un mínim de 40 hores, repartides entre els mesos de juliol i agost, i les activitats consisteixen en l’adequació d’espais municipals, col•laboracions en l’organització d’activitats municipals o atenció en punts d’informació municipals.

Un cop finalitzat el projecte i amb la finalitat d’agrair-los la feina feta a benefici del poble, els i les participants gaudiran, a principis del mes de setembre, d’una sortida a Port Aventura, amb entrada gratuïta i desplaçament en autocarinclòs. També rebran com a obsequi la nova samarreta de l’Oficina Jove de la Noguera.

A data d’avui, algunes de les poblacions adherides al projecte ja han començat a fer els primers treballs, com és el cas de Balaguer, Penelles i Térmens.


Informa: Redacció / Foto: Presentació del programa JoVa a Balaguer

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.