Menàrguens pinta un mural en el marc del actes commemoratius de l’Any Barceló

Menàrguens commemora enguany el quarantè aniversari de la mort del seu escriptor il·lustre Joan Barceló i Cullerés amb un seguit d’actes que degut a la crisi sanitària causada per la covid-19, s’allargaran fins l’any vinent.

En el marc dels actes previstos per l’any Barceló, l’artista local Swen Schmitz, ha iniciat la pintura d’un mural que pretén ser un reflex que commemori la trajectòria de l’obra d’aquest autor menarguí.

El mural que s’està pintant en una de les parets a la plaça Enric d’Hostalrich del municipi, es divideix en tres espais, Barcelona, Menàrguens i Nova York, tots tres escenaris que apareixen en títols com són ‘Diumenge a la tarda’, ‘Pare de rates’, ‘Miracles i espectres’ o bé ‘Un drapaire a Nova York’.

Segons l’autor del mural, aquesta pintura es tracta d’una interpretació lliure dels títols més significatius de Barceló que es podrà identificar fàcilment.

Tot i les circumstàncies, l’Ajuntament de Menàrguens preveu seguir realitzant les diverses activitats al voltant de l’Any Barceló que estaven programades en diferents poblacions de la demarcació de Lleida.


Informa: Alba Cases

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.