La melmelada de taronja amarga de Verit Fruit premiada als “Great Taste”

Amb menys d’un any d’experiència en l’elaboració de melmelades, l’empresa Verit Fruit de Bellcaire d’Urgell ha rebut ja tres distincions internacionals. El passat mes de març participaven en un prestigiós concurs, amb tres melmelades cítriques, i obtenien una quarta posició en les categories presentades. Amb el seu producte estrella, la melmelada de taronja amarga, fa unes setmanes guanyaven un bronze al Japó i recentment, amb el mateix producte, han aconseguit el major dels distintius internacionals en gastronomia obtenint una estrella als premis Great Taste.

L’empresa bellcairenca ja es proposa participar-hi l’any que ve i obtenir més estrelles.

Les existències de melmelada de taronja amarga estan gairebé exhaurides. Al mes de novembre començarà la producció d’una nova i millorada remesa. El distintiu Great Taste dona a les melmelades de Verit Fruit una gran empenta al mercat europeu.

Verit Fruit produeix fins una vintena de varietats de melmelades, sempre amb el millor producte, innovant i potenciant la fruita de la terra.


Informa: Anna Requena

1 comentari

  • Maria Antònia Alberich

    On es poden trovar que no sigui a la botiga de Bellcaire, jo ja l’he testada i la trovo bonísima, sobretot la de pinya i ron, amb yogurt està de mort.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.