La Marxa cicloturista Montsec-Montsec tanca les inscripcions amb 1000 participants

Membres del club ciclista Balaguer i la regidora d’esports de l’Ajuntament de la Capital de la Noguera han presentat la 9a edició de la Marxa Cicloturista Montsec -Montsec que se celebrarà el pròxim dissabte 3 de Juny.

La data fixada per aquesta novena edició de la Montsec Montsec es la principal novetat d’una marxa cicloturista que anteriorment s’havia celebrat a finals de Maig.

Com en edicions passades la marxa, no competitiva, comptarà amb tres recorreguts de 190, 140 i 80 Km respectivament amb la comarca de la Noguera i el Montsec com a escenaris principals.

Un cop més l’èxit de la marxa ha obligat als organitzador A tancar les inscripcions un mes abans de la data  al arribar al topall marcat de 1000 participants. Pel club ciclista Balaguer, aquest fet és una demostració més de que la Montsec Montsec  és una de les millors marxes cicloturistes de Catalunya tal i com reconeix la federació catalana de ciclisme.

Durant la presentació també s’ha agraït la col·laboració de l’Ajuntament que pel dia de la cursa cedirà un guia turístic que realitzarà una visita guiada per la ciutat als familiars dels participants

El punt de sortida i d’arribada de la Montsec Montsec continuarà sent el pavelló d’INPACSA. Entre el miler de participants arribats de diferents punts de l’estat espanyol i de França, destacarà presència de l’atleta dels anys 80 Javier Morancho considerat un dels millors saltador de tanques espanyol  de tots els temps proclamat campió Estatal diverses vegades durant els anys 70 i 80.

Comenta

La vostra adreça de correu electrònic no es publicarà. Els camps obligatoris estan marcats *

Escrigui les paraules clau de recerca i pressiona la tecla Retorn.